Ingatlan bemutatása

III. kerületben, Római-partnál, Dunától 50 méter sétatávolságra panorámás, déli fekvésű, 1. emeleti 74 nm-es csendes, világos lakás, 17 nm-es terasszal, 2 állásos garázzsal (41nm), 5 lakásos társasházban eladó. Otthonról, vagy home officeban dolgozók számára kifejezetten jó lehetőség, napelem kiépítése folyamatban van.

A közös költség: 18.500 Ft
Az épületben lift nincs.

A lakás ára 85.000.000 Ft.

Opcionálisan megvásárolható 2 teremgarázs beálló melyek ára további 16.000.000 Ft, valamint egy tároló 1.100.000 Ft.
----------------------------------------------------------
Lakás: 74 nm + 17 nm terasz
- nappali + étkező: 45 nm
- konyha: 6 nm
- szoba: 14 nm
- fürdőszoba: 5 nm
- előtér: 2 nm
----------------------------------------------------------
Az ingatlan tömegközlekedéstől pár perces gyalogtávolságra helyezkedik el (34-es buszok) Csillaghegy HÉV megálló 5 perc alatt elérhető.

A környéken több iskola és óvoda helyezkedik el, továbbá az ingatlantól nem messze találhatóak sportolási lehetőségek(evezős klubok, teniszpályák, konditerem), illetve bevásárlási lehetőségek is (Aldi, Lidl, Spar).

Jellemzők

  • automata kapunyitó
  • légkondícionáló
  • riasztó

Elhelyezkedés

Az ingatlanok adatbázisunkban szereplő adatai tájékoztató jellegűek, azokat megbízóink adatszolgáltatása és az ingatlan-nyilvántartásban rögzített közhiteles információk alapján rögzítettük honlapunkon. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy az adatbázisban közölt adatok és paraméterek (különösen a feltüntetett alapterületek, helyiséglisták) a tényleges, illetve a helyszínen mérhető adatoktól eltérhetnek, az esetleges eltérésért felelősséget nem vállalunk.