Ingatlan bemutatása

II. kerületben Lipótmezőn új építésű társasházban eladó 2. emeleti panorámás 123 nm-es nappali + 3 hálószobás, 2 fürdő lakás, 49 nm terasszal.

Az ingatlanban hőszivattyús mennyezet fűtő-hűtő rendszer van.
A lakáshoz a pinceszinti teremgarázsban gépkocsi beálló, valamint tároló is vásárolható. A gépkocsi beálló eladási ára bruttó 9 M HUF, a tároló eladási ára bruttó 6 M HUF.
--------------------------------------------------
** HELYISÉGLISTA:
- nappali-étkező-konyha: 47 nm
- hálószoba: 13 nm
- hálószoba: 15 nm
- hálószoba: 15 nm
- fürdőszoba: 6 nm
- fürdőszoba: 7 nm
- előszoba: 4 nm
- közlekedő-tároló: 14 nm

+ terasz: 49 nm
--------------------------------------------------
Az ingatlan tömegközlekedéstől pár perces gyalogtávolságra helyezkedik el (29/129-es busz, 56/61-es villamos) a Széll Kálmán tér 10 perc alatt elérhető.

A környéken több iskola helyezkedik el, közöttük a Budapesti Japán Iskola, a SEK Budapest Nemzetközi Iskola, továbbá a közelben találhatóak éttermek, orvosi rendelők, sportolási és bevásárlási lehetőségek (Stop.Shop., Budagyöngye, Aldi).

Elhelyezkedés

Az ingatlanok adatbázisunkban szereplő adatai tájékoztató jellegűek, azokat megbízóink adatszolgáltatása és az ingatlan-nyilvántartásban rögzített közhiteles információk alapján rögzítettük honlapunkon. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy az adatbázisban közölt adatok és paraméterek (különösen a feltüntetett alapterületek, helyiséglisták) a tényleges, illetve a helyszínen mérhető adatoktól eltérhetnek, az esetleges eltérésért felelősséget nem vállalunk.