Kiadó családi ház

Budapest, 2/A kerület

Kód: 5550

Ingatlan bemutatása

Az ingatlan elhelyezkedése:
Nagykovácsiban az Amerikai Iskola közelében, sík, csendes mellékutcában a buszmegállótól 5 perc távolságra található. Csendes, családi házas övezetben, jó levegő, sok zöldfelület. Kirándulóhelyek gyalogosan is megközelíthetők. Bevásárlási lehetőségek, óvoda, posta, kávézó és étterem a közelben.

Az ingatlan leírása:
a telek 400 nm, a ház 2006 évben épült, karbantartott, egy szintes, 132 nm-es. Nagy kandallós nappali + 3 hálószoba, fürdőszoba, háztartási helyiség. Fedett terasz, beállóhely több autónak. Rendezett kert, öntözőrendszer, riasztó. Az ingatlan részben bútorozva van.

Közlekedés:
a 63-as és a 963-as buszoknak köszönhetően a hűvösvölgyi végállomás kb. 15 perc alatt megközelíthető.

Extrák

  • automata kapunyitó
  • kandalló

Elhelyezkedés

Az ingatlanok adatbázisunkban szereplő adatai tájékoztató jellegűek, azokat megbízóink adatszolgáltatása és az ingatlan-nyilvántartásban rögzített közhiteles információk alapján rögzítettük honlapunkon. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy az adatbázisban közölt adatok és paraméterek (különösen a feltüntetett alapterületek, helyiséglisták) a tényleges, illetve a helyszínen mérhető adatoktól eltérhetnek, az esetleges eltérésért felelősséget nem vállalunk.