Ingatlan bemutatása

Budapesttől csupán 5 km-re, Nagykovácsi elegáns, új villanegyedében, közel az amerikai iskolához, erdő közelben, csendes utcában, belső kétszintes, 2013-ban épült, 110 nm-es, déli fekvésű, újépítésű családi ház, gondozott 450 nm-es kertben kiadó.

Részben bútorozott.

A földszinten helyezkedik el egy tágas, világos, déli fekvésű, funkcionálisan jól elhatárolható nappali, épített fatüzelésű kandallóval, nagy ablakokkal, valamint egy étkező és modern konyha (elektromos főzőlappal, sütővel, hűtővel, mosogatógéppel felszerelt). A földszinten található még egy spájz, egy háztartási helyiség, illetve egy wc kézmosóval. Az előtérben lévő nagy beépített szekrény nyújt lehetőséget tárolásra.

Az emeleten kis előtérből nyílik két hálószoba és egy fürdőszoba. Az előteret akár dolgozó saroknak is lehet használni. A nagyobbik szoba rendelkezik egy beépített szekrénnyel. A kisebbik szoba, alkalmas gyerekszobának vagy vendégszobának. A fürdőszobában wc, mosdó, kád és tusolófülke található.

A ház bejáratánál lévő déli fekvésű terasz ideális helyszín reggeli kávézásre, a ház mögött található terasz pedig külső étkezésre. Szintén a ház mögött egy faház biztosít további tárolási lehetőséget.

A kert rendezett, földbe süllyesztett esővízgyűjtő segíti a növények locsolását.
Két autó számára készült beálló, ahová elektromos vezérlésű kapun keresztül lehet bejutni.

A ház fűtését cirkó kazán biztosítja, riasztórendszer be van építve.
A ház rezsije rendkívül alacsony a magas műszaki tartalom, a kitűnő hőszigetelés és a praktikus kialakításnak köszönhetően.

Modern, meghitt otthon, a természet ölén, a fővárosi lüktetéstől karnyújtásnyira.

Megtekinthető előre egyeztetett időpontban.

***ENGLISH VERSION**

Located only 5 km from Budapest, in the new Nagykovácsi residential area, close to the International School, in a quiet street near the forest, the property is a modern style 2 story 110 sqm bright family house built in 2013, surrounded by a 450 sqm well maintained garden.

The house is partly furnished.

The ground floor is comprised of a spacious living room with lots of sunlight, large windows and a wood burning fireplace, a dining room and a modern kitchen (equipped with an electric cooker, an electric oven, a dishwasher and a refrigerator), as well as a pantry, a toilet room and a large built in wardrobe.

The first floor includes a little hall, suitable for an office space, a bright larger bedroom with a built in wardrobe, a smaller room suitable for a children"s room or a guestroom, and a bathroom with both a shower and a bathtub.

At the entrance of the house a small terrace offers enough space to sit down for a cup of coffee in the morning and the larger terrace behind the house can host dinners. The white wooden hut at the back of the garden offers plenty of space for additional storage.

The floor heating is cirko based, monthly energy bills are rather low thanks to the energetic efficieny of the house and an alarm system ensures the protection of the property.

The garden is well maintained and watering is supported by a rainwater collector.
Car access is guaranteed through electric gates and two cars can easily park inside the property.

A modern yet cosy house in the middle of nature yet close to the activities of the city.

Elhelyezkedés

Az ingatlanok adatbázisunkban szereplő adatai tájékoztató jellegűek, azokat megbízóink adatszolgáltatása és az ingatlan-nyilvántartásban rögzített közhiteles információk alapján rögzítettük honlapunkon. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy az adatbázisban közölt adatok és paraméterek (különösen a feltüntetett alapterületek, helyiséglisták) a tényleges, illetve a helyszínen mérhető adatoktól eltérhetnek, az esetleges eltérésért felelősséget nem vállalunk.