Ingatlan bemutatása

II/A kerületben Széphalmon csendes mellékutcában 550 nm-es telken kiadó 2007-ben épült egy nappali + 3 hálószobás családi ház kertben 2 autónak beállási lehetőséggel.
-------------------------------------------------------------
A földszinten nappali, étkező, konyha, kamra, háztartási helyiség.

Az emeleten 3 hálószoba, fürdőszoba és WC található.
-------------------------------------------------------------
**EXTRÁK:
- automata kapunyitó,
- légkondicionáló,
- kandalló,
- padlófűtés,
- Miele konyhagépek,
- riasztó.
-------------------------------------------------------------
Az ingatlan tömegközlekedéstől pár perces gyalogtávolságra helyezkedik el (57/257/64 buszok) Hűvösvölgy végállomás 10 perc alatt elérhető.
A környéken több iskola helyezkedik el, közöttük a Gustave Eiffel Francia Óvoda, Általános Iskola és Gimnázium, a Klebersberg Kuno Általános Iskola és Gimnázium, Gyermekek Háza, Waldorf Iskola, SEK Budapest, továbbá az ingatlantól nem messze található a budapesti Amerikai Nemzetközi Iskola is. A közelben találhatóak orvosi rendelők, sportolási és bevásárlási lehetőségek (Stop.Shop., Széphalom, Hüvi).

Extrák

  • automata kapunyitó
  • automata locsolórsz.
  • kamerarendszer
  • légkondícionáló
  • riasztó

Elhelyezkedés

Az ingatlanok adatbázisunkban szereplő adatai tájékoztató jellegűek, azokat megbízóink adatszolgáltatása és az ingatlan-nyilvántartásban rögzített közhiteles információk alapján rögzítettük honlapunkon. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy az adatbázisban közölt adatok és paraméterek (különösen a feltüntetett alapterületek, helyiséglisták) a tényleges, illetve a helyszínen mérhető adatoktól eltérhetnek, az esetleges eltérésért felelősséget nem vállalunk.