Ingatlan bemutatása

Máriaremetén, csendes mellékutcában, 1440 nm-es telken lévő 3 szintes, 2 nappali + 4 hálós, 3 fürdőszobás ház hangulatos, ősfás kerttel kiadó.
A középső szinten teraszkapcsolatos, világos nappali, klasszikus elrendezésben jobbra-balra egy egy szoba. A konyha is ezen a szinten található, valamint egy fürdőszoba. A tetőtérben három háló, fürdőszoba. A kert szintjén konditerem, relax helyiség, mosókonyha-kazán, tárolók. A házhoz két autó számára fedett kocsibeálló tartozik.

Minden szobában hűtő-fűtő légkondícionálók lettek felszerelve.
-------------------------------------------------------------
Az ingatlan tömegközlekedéstől pár perces gyalogtávolságra helyezkedik el (157-es buszok) Hűvösvölgy végállomás 10 perc alatt elérhető. A környéken több iskola helyezkedik el, közöttük a Gustave Eiffel Francia Óvoda, Általános Iskola és Gimnázium, a Klebersberg Kuno Általános Iskola és Gimnázium, Gyermekek Háza, Waldorf Iskola, SEK Budapest, továbbá az ingatlantól nem messze található a budapesti Amerikai Nemzetközi Iskola is. A közelben találhatóak orvosi rendelők, sportolási és bevásárlási lehetőségek (Stop.Shop., Széphalom, Hüvi).

Jellemzők

  • automata kapunyitó
  • automata locsolórsz.
  • infraszauna
  • kandalló
  • kerti világítás
  • riasztó

Elhelyezkedés

Az ingatlanok adatbázisunkban szereplő adatai tájékoztató jellegűek, azokat megbízóink adatszolgáltatása és az ingatlan-nyilvántartásban rögzített közhiteles információk alapján rögzítettük honlapunkon. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy az adatbázisban közölt adatok és paraméterek (különösen a feltüntetett alapterületek, helyiséglisták) a tényleges, illetve a helyszínen mérhető adatoktól eltérhetnek, az esetleges eltérésért felelősséget nem vállalunk.