Ingatlan bemutatása

NETTO 600 000Ft/ HÓ+ rezsi II/A Remetekertvárosban zöldövezetben, panorámás, déli fekvésű családi ház csendes mellékutcában kiadó. A legalsó kertkapcsolatos szinten önálló, különbejáratú személyzeti lakással. A földszinten 5 szoba, valamennyihez zuhanyzó tartozik, kézmosóval és wc - vel. A tetőtérben 2 szoba + zuhanyzó, wc. A kertben több autó részére kialakított beálló. A ház kialakításánál fogva cégközpontnak, (16 telefonvonal, 1 szobában számítógépnek 3-4 kiállás). illetve orvosi rendelőnek, gyógyászati központnak. Az ár bruttó ár.

A környéken több iskola helyezkedik el, közöttük a Gustave Eiffel Francia Óvoda, Általános Iskola és Gimnázium, a Klebersberg Kuno Általános Iskola és Gimnázium, Gyermekek Háza, Waldorf Iskola, továbbá az ingatlantól nem messze található a budapesti Amerikai Nemzetközi Iskola is.
A közelben találhatóak orvosi rendelők, és bevásárlási lehetőségek is.


Extrák

  • automata kapunyitó
  • automata locsolórsz.
  • riasztó

Elhelyezkedés

Az ingatlanok adatbázisunkban szereplő adatai tájékoztató jellegűek, azokat megbízóink adatszolgáltatása és az ingatlan-nyilvántartásban rögzített közhiteles információk alapján rögzítettük honlapunkon. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy az adatbázisban közölt adatok és paraméterek (különösen a feltüntetett alapterületek, helyiséglisták) a tényleges, illetve a helyszínen mérhető adatoktól eltérhetnek, az esetleges eltérésért felelősséget nem vállalunk.