Ingatlan bemutatása

II/A Remetekertvárosban szuperpanorámás, világos, nagyon igényes, nappali + 3 hálószobás 2004-ben épült 3 szintes ikerház-fél 3 fürdőszobával, garázzsal, közel a francia és amerikai iskolához bútor nélkül vagy igény szerint bútorozva kiadó.

A szuperpanorámás faincoil rendszerrel ellátott ingatlan a déli fekvésnek és a nagy üvegfelületeknek köszönhetően egész nap napos, világos. A tágas nappali előtt egy 8 nm-es panorámás terasz található. A felső szinten helyezkedik el egy második nappali vagy társalgó, mely dolgozószobaként is alkalmas, valamint 2 hálószoba és egy hidromasszázs káddal rendelkező fürdőszoba. Az egyik hálószobához egy 5 nm-es erkély is kapcsolódik. Az alsó szinten egy külön bejárattal is rendelkező lakrész található, melyhez egy saját konyha került kialakításra. Itt található meg a szauna, illetve az óriási terasz.

A ház extrái: szauna, fancoil rendszer, padlófűtés, riasztó, nagy teraszok, a kertben automata öntözőrendszer.

KÖZLEKEDÉS:
a menetrend szerint közlekedő 57/257-es buszoknak köszönhetően a hűvösvölgyi végállomás kb. 3 perc alatt elérhető.

BEVÁSÁRLÁSI LEHETŐSÉGEK:
Közelben található a Stop Shop, Széphalom, Hüvi bevásárlóközpont.

Extrák

  • automata kapunyitó
  • automata locsolórsz.
  • hidromasszázs kád
  • kerti világítás
  • szauna
  • légkondícionáló

Elhelyezkedés

Az ingatlanok adatbázisunkban szereplő adatai tájékoztató jellegűek, azokat megbízóink adatszolgáltatása és az ingatlan-nyilvántartásban rögzített közhiteles információk alapján rögzítettük honlapunkon. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy az adatbázisban közölt adatok és paraméterek (különösen a feltüntetett alapterületek, helyiséglisták) a tényleges, illetve a helyszínen mérhető adatoktól eltérhetnek, az esetleges eltérésért felelősséget nem vállalunk.