Ingatlan bemutatása

Kiadó családi ház II/A kerületben, Remetekertvárosban, zöldövezetben, csendes mellékutcában 2006-ban épült modern, világos, déli tájolású ház nagy nappalival (59 nm) + 4 hálószobával, tágas terekkel, sok kiszolgáló helyiséggel kiadó. A szaunával is felszerelt ház alagsorában lehetőség van egy önálló vendég lakrész, vagy személyzeti lakás kialakítására is. A ház központi légkondicionálóval rendelkezik.

A földszinten kertkapcsolatos nappali, konyha, hálószoba és fürdőszoba található.

Az emeleten további 3 hálószoba, 2 fürdőszoba és 2 gardrób van.

Az ingatlan tömegközlekedéstől 5 perces gyalog távolságra helyezkedik el(64/164/257-es buszok) Hűvösvölgy végállomás 5 perc alatt elérhető.

A környéken több iskola helyezkedik el, közöttük a Gustave Eiffel Francia Óvoda, Általános Iskola és Gimnázium, a Klebersberg Kuno Általános Iskola és Gimnázium, Gyermekek Háza, Waldorf Iskola, továbbá az ingatlantól nem messze található a budapesti Amerikai Nemzetközi Iskola is.
A közelben találhatóak orvosi rendelők, és bevásárlási lehetőségek is.

Extrák

  • automata kapunyitó
  • automata locsolórsz.
  • kandalló
  • légkondícionáló
  • nívós konyha
  • riasztó

Elhelyezkedés

Az ingatlanok adatbázisunkban szereplő adatai tájékoztató jellegűek, azokat megbízóink adatszolgáltatása és az ingatlan-nyilvántartásban rögzített közhiteles információk alapján rögzítettük honlapunkon. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy az adatbázisban közölt adatok és paraméterek (különösen a feltüntetett alapterületek, helyiséglisták) a tényleges, illetve a helyszínen mérhető adatoktól eltérhetnek, az esetleges eltérésért felelősséget nem vállalunk.