Ingatlan bemutatása

INGATLAN HELYSZÍNE:
Az ingatlan Nagykovácsiban a Hillside Villaparkban található ami az egyik legközkedveltebb lakópark a környéken, tömegközlekedéstől pár perces gyalogtávolságra helyezkedik el(63/963-as buszok) Hűvösvölgy végállomás 10 perc alatt elérhető. Közelben található a Stop Shop és a Széphalom bevásárló központ, valamint a Nemzetközi iskolák is.

INGATLAN JELLEMZŐI:
A földszinten 43 nm-es kertkapcsolatos nappali amerikai konyhával + étkezővel, WC 2 állásos garázs. Az emeleti szinten további 3 hálószoba és 2 fürdőszoba található.

A közös költség tartalmazza a 24 órás portaszolgálatot, a parkon belül az utak tisztítását, kertészek díját, játszótér karbantartását, stb.

FÖLDSZINT: 96 nm
előtér: 5 nm
nappali+étkező: 43 nm
konyha: 9 nm
Wc: 2 nm
tároló: 1 nm
kazán: 5 nm
lépcső: 5 nm
garázs: 26 nm

+terasz: 4 nm
+terasz: 3 nm

EMELET: 81 nm
közlekedő: 11 nm
háló: 15 nm
háló: 14 nm
fürdő: 5 nm
mosókonyha: 2 nm
háló: 26 nm
fürdő: 8 nm

+terasz: 12 nm

Extrák

  • automata kapunyitó
  • automata locsolórsz.
  • fűtött gépkocsilehajtó

Elhelyezkedés

Az ingatlanok adatbázisunkban szereplő adatai tájékoztató jellegűek, azokat megbízóink adatszolgáltatása és az ingatlan-nyilvántartásban rögzített közhiteles információk alapján rögzítettük honlapunkon. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy az adatbázisban közölt adatok és paraméterek (különösen a feltüntetett alapterületek, helyiséglisták) a tényleges, illetve a helyszínen mérhető adatoktól eltérhetnek, az esetleges eltérésért felelősséget nem vállalunk.