Kiadó társasházi lakás

Budapest, 2. kerület, Kurucles

Kód: 5490

Ingatlan bemutatása

2200 Euro/hó bérleti díjért a II. kerületben, Kuruclesen őrzött lakóparkban első emeleti, liftes, szuper panorámás, világos, nappali + 3 szobás, 2 fürdőszobás lakás nagy terasszal, télikerttel bútorozva kiadó. Gyönyörű parkosított kert, uszoda, szauna, teremgarázsban 2 beálló, nagy tároló. A bérleti díj tartalmazza a közös költséget, a 24 órás portaszolgálatot, uszoda, szauna költségeit, kertész, lift, takarítás.
Bérleti díjon felül, fűtés, meleg víz díját, az elektromos fogyasztást egyedi mérés alapján kell fizetni.(Ennek költsége egy család esetében kb. 25-30.000 Ft.)

Extrák

  • automata kapunyitó
  • belső úszómedence

Elhelyezkedés

Az ingatlanok adatbázisunkban szereplő adatai tájékoztató jellegűek, azokat megbízóink adatszolgáltatása és az ingatlan-nyilvántartásban rögzített közhiteles információk alapján rögzítettük honlapunkon. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy az adatbázisban közölt adatok és paraméterek (különösen a feltüntetett alapterületek, helyiséglisták) a tényleges, illetve a helyszínen mérhető adatoktól eltérhetnek, az esetleges eltérésért felelősséget nem vállalunk.