Ingatlan bemutatása

II. kerületben, Budakeszi útról könnyen megközelíthető 2003-ban épült Hársliget Lakóparkban belső kétszintes házban 1.emeleti 120m2-es lakás kiadó. Az igényesen kialakított belső térrel rendelkező lakásnak egy nappalija és három hálószobája van, melyeknek egy szép zöld kertre, és erdőre van a kilátásuk. Két fürdőszoba, két mellékhelyiség és egy teljesen elszeparált konyha tartozik hozzá. A lakásnak 2 erkélye és 1 terasza van, összesen 31 m2, a lakáshoz tartozik egy 6m2 pincerész és 1 teremgarázs beálló (opcionálisan +1 beálló). A lakás bútorozott, felszereltsége közé tartozik többek között az ablakokon redőny, és helyiségenként 1 ablakon szúnyogháló, légkondicionáló, mosógép, mosogató gép, internet, műholdvevő antenna. A lakás egyedi cirkó fűtéssel szerelt.

A ház extra szolgáltatásai közé tartozik a közös használatú gyönyörűen parkosított kert játszótérrel, wellness helyiség medencével, kondigéppel és szaunával, 24 órás portaszolgálat, gondnok, hetente kertész, hó takarítás és a közös területek rendszeres takarítása

A lakópark közvetlen szomszédja a Külker Parknak, ahol teniszpálya, Úszó-versenymedence (33 méteres, feszített víztükrű, 8 pályával) Gyermekek részére tan-, illetve kismedence és számtalan sportolási lehetőség van.


Bérleti díj: 450 000 HUF/hó

Közös költség, ami magában foglalja a lakópark összes szolgáltatását: 79 000 HUF/hó

Várható rezsi: 79 000 HUF/hó

Kéthavi kaució szükséges.

Elhelyezkedés

Az ingatlanok adatbázisunkban szereplő adatai tájékoztató jellegűek, azokat megbízóink adatszolgáltatása és az ingatlan-nyilvántartásban rögzített közhiteles információk alapján rögzítettük honlapunkon. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy az adatbázisban közölt adatok és paraméterek (különösen a feltüntetett alapterületek, helyiséglisták) a tényleges, illetve a helyszínen mérhető adatoktól eltérhetnek, az esetleges eltérésért felelősséget nem vállalunk.