Ingatlan bemutatása

2022-ben luxus színvonalon felújított, modern-minimál stílusú, exkluzív burkolatokkal, színvonalas bútorokkal berendezett, amerikai konyhás nappali + 2 hálószobás + gardróbszobás II. kerületi lakás 100 nm-es részben üvegtetővel fedett terasszal kiadó. A lakáshoz tartozik egy 4 nm-es tároló is.
--------------------------------------------------
Extrák:
- különleges burkolatok,
- 3 rétegű nyílászárók,
- 10 cm-es hőszigetelés,
- padlófűtés, hűtő-fűtő klíma,
- 100 nm-es terasz pergolával,
- beépített gardróbszekrények.
--------------------------------------------------
** HELYISÉGLISTA:
- nappali
- hálószoba
- hálószoba
- gardróbszoba
- wc
- fürdőszoba
- közlekedő

+ terasz: 97 nm
--------------------------------------------------
Az ingatlan tömegközlekedéstől pár perces gyalogtávolságra helyezkedik el (29/129-es busz, 56/61-es villamos) a Széll Kálmán tér 10 perc alatt elérhető.

A környéken több iskola helyezkedik el, közöttük a Budapesti Japán Iskola, a SEK Budapest Nemzetközi Iskola, továbbá a közelben találhatóak éttermek, orvosi rendelők, sportolási és bevásárlási lehetőségek (Stop.Shop., Budagyöngye, Aldi).

Extrák

  • 3 rétegű nyílászárók
  • légkondícionáló
  • nívós konyha
  • padlófűtés

Elhelyezkedés

Az ingatlanok adatbázisunkban szereplő adatai tájékoztató jellegűek, azokat megbízóink adatszolgáltatása és az ingatlan-nyilvántartásban rögzített közhiteles információk alapján rögzítettük honlapunkon. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy az adatbázisban közölt adatok és paraméterek (különösen a feltüntetett alapterületek, helyiséglisták) a tényleges, illetve a helyszínen mérhető adatoktól eltérhetnek, az esetleges eltérésért felelősséget nem vállalunk.