Ingatlan bemutatása

XII. kerületben panorámás, 1. emeleti, minőségi bútorokkal berendezett, amerikai konyhás nappali + 3 hálószobás társasházi lakás teremgarázsban 2 nagyméretű autónak beállóhellyel kiadó. A lakáshoz tartozik egy 8 nm-es tároló is. A közös költség: 50.000 Ft. Az ingatlan minimális bérleti ideje: 2 év.
A garázsból liften keresztül saját 6 jegyű kóddal lehet feljutni.
A társasházban összesen 3 lakás található.
--------------------------------------------------
**Műszaki paraméterek:
- padlófűtés,
- kandalló,
- videós kaputelefon,
- klíma,
- riasztó rendszer,
- fűtött gépkocsi behajtó
- beépített gardróbszekrények.
--------------------------------------------------
** HELYISÉGLISTA:
- nappali,
- hálószoba,
- hálószoba,
- hálószoba,
- wc,
- fürdőszoba,
- fürdőszoba,
- közlekedő,
- kazán helyiség,

+ terasz
--------------------------------------------------
Az ingatlan tömegközlekedéstől pár perces gyalogtávolságra helyezkedik el (128-as busz, 56 és 61-es villamosok) a Széll Kálmán tér 5 perc alatt elérhető.

A környéken több iskola helyezkedik el, közöttük a Budapesti Japán Iskola, a SEK Budapest Nemzetközi Iskola, továbbá a közelben találhatóak éttermek, orvosi rendelők, sportolási (Vasas sportpálya, Városmajor) és bevásárlási lehetőségek (Stop.Shop., Budagyöngye, Mammut, Mom Park, Aldi).

Jellemzők

  • 3 rétegű nyílászárók
  • légkondícionáló

Elhelyezkedés

Az ingatlanok adatbázisunkban szereplő adatai tájékoztató jellegűek, azokat megbízóink adatszolgáltatása és az ingatlan-nyilvántartásban rögzített közhiteles információk alapján rögzítettük honlapunkon. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy az adatbázisban közölt adatok és paraméterek (különösen a feltüntetett alapterületek, helyiséglisták) a tényleges, illetve a helyszínen mérhető adatoktól eltérhetnek, az esetleges eltérésért felelősséget nem vállalunk.