Ingatlan bemutatása

Lánchídra és a Budai Várra néző exkluzív, modern, belső építész által megtervezett letisztult stílusú gyönyörűen felújított I.kerületi Duna-parti luxuslakás kiadó.

A 110 nm-es lakás az ötemeletes ház negyedik emeletén található, világos, nagy terekkel rendelkezik. A nagyméretű étkező és konyha a Budai Várra néz, míg a nappali, hálószoba, és erkély a Lánchídra és Dunára. A 20 nm-es hálószobához tartozik egy nagyméretű, 6 nm-es gardrób beépített szekrényekkel. A fürdőszobában kád illetve külön zuhany.

A lakást a letisztultság és modern megoldások jellemzik: látszóbeton falak, gyönyörű parketta, fényes fekete beépített szekrények, lenyűgöző világítás és mennyezeti megoldások, nappaliban látványos kandalló.

A közös költség 24.600 Ft/hó.

--------------------------------------------------------------------------------
Az ingatlan adatbázisunkban szereplő adatai tájékoztató jellegűek, azokat megbízóink adatszolgáltatása és az ingatlan-nyilvántartásban rögzített közhiteles információk alapján rögzítettük honlapunkon. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy az adatbázisban közölt adatok és paraméterek (különösen a feltüntetett alapterületek, helyiséglisták) a tényleges, illetve a helyszínen mérhető adatoktól eltérhetnek, az esetleges eltérésért felelősséget nem vállalunk.
http://www.villanegyed.hu

Extrák

  • lift
  • légkondícionáló
  • nívós konyha
  • riasztó
  • kandalló
  • kaputelefon

Elhelyezkedés

Az ingatlanok adatbázisunkban szereplő adatai tájékoztató jellegűek, azokat megbízóink adatszolgáltatása és az ingatlan-nyilvántartásban rögzített közhiteles információk alapján rögzítettük honlapunkon. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy az adatbázisban közölt adatok és paraméterek (különösen a feltüntetett alapterületek, helyiséglisták) a tényleges, illetve a helyszínen mérhető adatoktól eltérhetnek, az esetleges eltérésért felelősséget nem vállalunk.