Kiadó társasházi lakás

Budapest, 2/A kerület, Máriaremete - II/A kerület

Kód: 5659

Ingatlan bemutatása

II/A ker. Remetekervárosban csendes mellékutcában 2009-ben épült 4 lakásos liftes társasház földszinti kertkapcsolatos 69 nm-es lakása nappali + 2 hálószobával, fürdőszobával, jól felszerelt konyhával (mosogatógép, elektrolux sütő, elektrolux főzőlap, mikro) hosszú távra kiadó. A saját kertrész kb. 3-400 nm-es, intim hangulatú fedett terasz, DK-i, D-i fekvéssel. A lakás rezsije nagyon alacsony, a fűtés átlag 8 E Ft/hó, elektromos fogyasztás kb 5 E Ft/hó, víz 4 E Ft/hó, a közösköltség 15 E Ft/hó, tehát összesen rezsi + közösköltség 32 E Ft/hó. Internet Digihez vagy Telekomhoz beköthető. A fűtés és melegvízellátás kombi cirkóval üzemel. Parkolás az utcában kialakított 2 parkolóhelyen. A lakáshoz tartozik tároló is. Azonnal költözhető.


Az ár fix, nem alku képes.

KÖZLEKEDÉS:
A buszmegálló a közelben található ahonnan menetrend szerint közlekedő buszoknak köszönhetően a hűvösvölgyi végállomás kb. 10 perc alatt elérhető.

BEVÁSÁRLÁSI LEHETŐSÉGEK:
Közelben található a Stop Shop, Széphalom, Hüvi bevásárlóközpont.

Az Amerikai Iskola, a Gustave Eiffel Francia Óvoda, Általános Iskola és Gimnázium pár percnyi autóútra található.
FÖLDSZINT: 62 nm
nappali + konyha + étkező 29 nm
hálószoba 12 nm
hálószoba 11 nm
fürdőszoba 5 nm
előszoba 4 nm
WC 2 nm

+ terasz 13 nm
+ saját kertrész: 300 nm

Elhelyezkedés

Az ingatlanok adatbázisunkban szereplő adatai tájékoztató jellegűek, azokat megbízóink adatszolgáltatása és az ingatlan-nyilvántartásban rögzített közhiteles információk alapján rögzítettük honlapunkon. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy az adatbázisban közölt adatok és paraméterek (különösen a feltüntetett alapterületek, helyiséglisták) a tényleges, illetve a helyszínen mérhető adatoktól eltérhetnek, az esetleges eltérésért felelősséget nem vállalunk.