Ingatlan bemutatása

II. kerületben Pasaréten a Vasas sportpálya és Szent János kórház közelében kiadó egy 2021-ben teljes körűen felújított, 110 nm-es 2. emeleti, nappali + 4 hálószobás, 2 fürdőszobás, 2 terasszal (18 nm) rendelkező, légkondícionált lakás, 10 nm-es tárolóval. A lakás kiválóan alkalmas akár iroda vagy rendelő kialakítására. Parkolási lehetőség az utcában. Közös költség 18.000 Ft.

A kiadási ár nettó ár.


Tömegközlekedés gyalogtávolságra, közelben járnak 5/22-es buszok, valamint, 56/61-es villamosok. A Mammut bevásárlóközpont, illetve a Széll Kálmán tér 5 percnyire található.

Extrák

  • légkondícionáló

Elhelyezkedés

Az ingatlanok adatbázisunkban szereplő adatai tájékoztató jellegűek, azokat megbízóink adatszolgáltatása és az ingatlan-nyilvántartásban rögzített közhiteles információk alapján rögzítettük honlapunkon. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy az adatbázisban közölt adatok és paraméterek (különösen a feltüntetett alapterületek, helyiséglisták) a tényleges, illetve a helyszínen mérhető adatoktól eltérhetnek, az esetleges eltérésért felelősséget nem vállalunk.