Ingatlan bemutatása

II. Hűvösvögyi úton ősfás telken, reprezentatív, 2003-ban épült, liftes, 15 lakásos liftes társasház 2. emeleti, hátsó kertre néző, frissen felújított, 113 nm-es, 1 nappali + 3 hálószobás, bútorozott lakása kiadó. A lakás egy 7, illetve egy 8 nm-es terasszal rendelkezik, világos, napos, légkondicionált, tágas terek jellemzik. Egy tároló, valamint teremgarázsban egy parkolóhely biztosított. Közös költség: 18.000 Ft.

KÖZLEKEDÉS:
a menetrend szerint közlekedő 56/61-es villamosoknak illetve buszoknak köszönhetően a Széll Kálmán tér kb. 8-10 perc alatt elérhető.

BEVÁSÁRLÁSI LEHETŐSÉGEK:
Közelben található a Budagyöngye, Mammut, Stop Shop bevásárlóközpont.

--------------------------------------------------------------------------------
Az ingatlan adatbázisunkban szereplő adatai tájékoztató jellegűek, azokat megbízóink adatszolgáltatása és az ingatlan-nyilvántartásban rögzített közhiteles információk alapján rögzítettük honlapunkon. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy az adatbázisban közölt adatok és paraméterek (különösen a feltüntetett alapterületek, helyiséglisták) a tényleges, illetve a helyszínen mérhető adatoktól eltérhetnek, az esetleges eltérésért felelősséget nem vállalunk.
http://www.villanegyed.hu

Extrák

  • légkondícionáló
  • lift
  • nívós konyha
  • automata kapunyitó
  • automata locsolórsz.
  • fűtött gépkocsilehajtó
  • kerti világítás

Elhelyezkedés

Az ingatlanok adatbázisunkban szereplő adatai tájékoztató jellegűek, azokat megbízóink adatszolgáltatása és az ingatlan-nyilvántartásban rögzített közhiteles információk alapján rögzítettük honlapunkon. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy az adatbázisban közölt adatok és paraméterek (különösen a feltüntetett alapterületek, helyiséglisták) a tényleges, illetve a helyszínen mérhető adatoktól eltérhetnek, az esetleges eltérésért felelősséget nem vállalunk.