Ingatlan bemutatása

II/A kerületben Budaligeten, csendes mellékutcában kiadó egy nappali, + 3 hálószobás, panorámás ikerház-fél 1 állásos garázzsal, nagy terasszal.

A földszinten amerikai konyhás nappali nagy üvegfelületekkel, fürdőszoba, WC, kamra.

Az emeleten 3 hálószoba, fürdőszoba.


**Extrák:
- riasztórendszer,
- klíma,
- szúnyogháló,
- redőny,
- kerti grill.

A két ikerház-fél csak a garázsok falánál kapcsolódik.

----------------------------------------------------------
Az ingatlan tömegközlekedéstől pár perces gyalogtávolságra helyezkedik el (157-es busz) Hűvösvölgy végállomás 10 perc alatt elérhető.

A környéken több iskola helyezkedik el, közöttük a Gustave Eiffel Francia Óvoda, Általános Iskola és Gimnázium, a Klebersberg Kuno Általános Iskola és Gimnázium, Gyermekek Háza, Waldorf Iskola, továbbá az ingatlantól nem messze található a budapesti Amerikai Nemzetközi Iskola is. A közelben találhatóak orvosi rendelők, sportolási és bevásárlási lehetőségek (Stop.Shop., Széphalom, Hüvi).

Extrák

  • légkondícionáló
  • riasztó
  • kerti grill

Elhelyezkedés

Az ingatlanok adatbázisunkban szereplő adatai tájékoztató jellegűek, azokat megbízóink adatszolgáltatása és az ingatlan-nyilvántartásban rögzített közhiteles információk alapján rögzítettük honlapunkon. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy az adatbázisban közölt adatok és paraméterek (különösen a feltüntetett alapterületek, helyiséglisták) a tényleges, illetve a helyszínen mérhető adatoktól eltérhetnek, az esetleges eltérésért felelősséget nem vállalunk.