Ingatlan bemutatása

II/A kerületben, Máriaremetén, kiadó déli fekvésű 203 nm-es nappali + 4 hálószobás , 2 fürdőszobás családi ház 2 állásos garázzsal, nagy méretű intimkerttel.
Az ingatlanban padló és radiátoros fűtés van.
-------------------------------------------------------------
**PINCESZINT: 75 nm
- tároló: 25 nm,
- garázs: 30 nm,
- háztartási h.: 10 nm,
- kerti tároló: 5 nm
- lépcső: 5 nm

**FÖLDSZINT: 72 nm
- nappali: 25 nm
- étkező: 18 nm
- konyha: 8 nm
- dolgozó: 11 nm
- előtér: 2 nm
- fürdőszoba: 3 nm
- előtér: 2nm
- lépcső: 5 nm

+ terasz: 25 nm

**TETŐTÉR: 56 nm
- hálószoba: 19 nm
- hálószoba: 13 nm
- közlekedő: 8 nm
- hálószoba: 6 nm
- fürdőszoba: 5 nm
- lépcső: 5 nm
-------------------------------------------------------------
Az ingatlan tömegközlekedéstől pár perces gyalogtávolságra helyezkedik el (57/257/64 buszok) Hűvösvölgy végállomás 10 perc alatt elérhető.
A környéken több iskola helyezkedik el, közöttük a Gustave Eiffel Francia Óvoda, Általános Iskola és Gimnázium, a Klebersberg Kuno Általános Iskola és Gimnázium, Gyermekek Háza, Waldorf Iskola, SEK Budapest, továbbá az ingatlantól nem messze található a budapesti Amerikai Nemzetközi Iskola is. A közelben találhatóak orvosi rendelők, sportolási és bevásárlási lehetőségek (Stop.Shop., Széphalom, Hüvi).

Elhelyezkedés

Az ingatlanok adatbázisunkban szereplő adatai tájékoztató jellegűek, azokat megbízóink adatszolgáltatása és az ingatlan-nyilvántartásban rögzített közhiteles információk alapján rögzítettük honlapunkon. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy az adatbázisban közölt adatok és paraméterek (különösen a feltüntetett alapterületek, helyiséglisták) a tényleges, illetve a helyszínen mérhető adatoktól eltérhetnek, az esetleges eltérésért felelősséget nem vállalunk.