Ingatlan bemutatása

II/A kerületben csendes mellékutcában 3x110 nm-es jó minőségű, nívós anyagokból épült ikerház fél kiadó. Utcaszinten garázs 2 autóra, fitness szoba jacuzzival, szaunával és zuhannyal, gépészeti helyiség, Wc, tároló. Első szinten nappali-étkező-konyha, előtér sok gardróbbal, dolgozószoba, vendég wc. Az emeleten 3 hálószoba,3 fürdőszoba, galéria, mosókonyha.

--------------------------------------------------------------------------------
Az ingatlan adatbázisunkban szereplő adatai tájékoztató jellegűek, azokat megbízóink adatszolgáltatása és az ingatlan-nyilvántartásban rögzített közhiteles információk alapján rögzítettük honlapunkon. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy az adatbázisban közölt adatok és paraméterek (különösen a feltüntetett alapterületek, helyiséglisták) a tényleges, illetve a helyszínen mérhető adatoktól eltérhetnek, az esetleges eltérésért felelősséget nem vállalunk.
http://www.villanegyed.hu

Extrák

  • automata kapunyitó
  • automata locsolórsz.
  • légkondícionáló
  • nívós konyha
  • riasztó

Elhelyezkedés

Az ingatlanok adatbázisunkban szereplő adatai tájékoztató jellegűek, azokat megbízóink adatszolgáltatása és az ingatlan-nyilvántartásban rögzített közhiteles információk alapján rögzítettük honlapunkon. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy az adatbázisban közölt adatok és paraméterek (különösen a feltüntetett alapterületek, helyiséglisták) a tényleges, illetve a helyszínen mérhető adatoktól eltérhetnek, az esetleges eltérésért felelősséget nem vállalunk.