Ingatlan bemutatása

II/A kerület Budaligeten, csendes, nyugodt környéken, a francia iskola vonzáskörzetében, 720 nm-es parkosított telken, 2008-ban minőségi alapanyagokból épített, modern gépészettel felszerelt, luxus színvonalú, 3 szintes, 400 nm-es, 1 nappali 4 hálószobás rengeteg extrával felszerelt: - napkollektor, wellness részleg, riasztó, motoros redőnyök, videós kaputelefon stb- 2 állásos garázzsal, tárolókkal, mosókonyhával rendelkező mediterrán stílusú családi ház kiadó.

Az ingatlan tömegközlekedéstől 5 perces gyalog távolságra helyezkedik el(57/257-es buszok) Hűvösvölgy végállomás 5 perc alatt elérhető.

A környéken több iskola helyezkedik el, közöttük a Gustave Eiffel Francia Óvoda, Általános Iskola és Gimnázium, a Klebersberg Kuno Általános Iskola és Gimnázium, Gyermekek Háza, Waldorf Iskola, továbbá az ingatlantól nem messze található a budapesti Amerikai Nemzetközi Iskola is.
A közelben találhatóak orvosi rendelők, és bevásárlási lehetőségek is.


Extrák

  • automata kapunyitó
  • automata locsolórsz.
  • légkondícionáló
  • központi porszívó
  • nívós konyha
  • riasztó

Elhelyezkedés

Az ingatlanok adatbázisunkban szereplő adatai tájékoztató jellegűek, azokat megbízóink adatszolgáltatása és az ingatlan-nyilvántartásban rögzített közhiteles információk alapján rögzítettük honlapunkon. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy az adatbázisban közölt adatok és paraméterek (különösen a feltüntetett alapterületek, helyiséglisták) a tényleges, illetve a helyszínen mérhető adatoktól eltérhetnek, az esetleges eltérésért felelősséget nem vállalunk.