Ingatlan bemutatása

II/A Budaligeten zárt, gondozott kis közösségű lakóparkban 3 szintes, 190 nm-es, 1 nappali + 5 hálószobás, 3 fürdőszobás, igényesen kialakított sorház intim terasszal, közös használatú kerttel, részben bútorozva kiadó. A ház fűtésköltsége a teljes dryvit szigetelésének, és az új gázkazánnak köszönhetően kedvező.

A budaligeti kiadó ház alsószintjén sík szervízútra nyíló tágas 1 állásos garázs (előtte még egy nyitott kocsibeállási lehetőség), nagy mosókonyha, dolgozószoba, két kisebb tároló, a földszinten tágas, teraszkapcsolatos nappali-étkező-konyha egy légtérben, hálószoba, fürdőszoba, gardrób, a tetőtérben 3 hálószoba, fürdőszoba található.

--------------------------------------------------
A lakópark előtti 157-es busszal a Széll Kálmán tér könnyen elérhető. Közelben található a Stop.Shop., Széphalom, Hüvi bevásárlóközpont, valamint a Nemzetközi iskolák is. Séta közelben a Francia Iskola, az Amerikai Iskola autóval 10 perc alatt elérhető.

Extrák

  • automata kapunyitó
  • hidromasszázs kád
  • kandalló
  • riasztó

Elhelyezkedés

Az ingatlanok adatbázisunkban szereplő adatai tájékoztató jellegűek, azokat megbízóink adatszolgáltatása és az ingatlan-nyilvántartásban rögzített közhiteles információk alapján rögzítettük honlapunkon. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy az adatbázisban közölt adatok és paraméterek (különösen a feltüntetett alapterületek, helyiséglisták) a tényleges, illetve a helyszínen mérhető adatoktól eltérhetnek, az esetleges eltérésért felelősséget nem vállalunk.