Kiadó családi ház

Budapest, 2/A kerület, Máriaremete - II/A kerület

Kód: 5502

Ingatlan bemutatása

INGATLAN JELLEMZŐI:
Az ingatlan Budán, a II/A kerületben Máriaremetén található csendes utcában, jó környezetben. Mind a 157-es, mind az 57-es és 257-es autóbuszok 2-3 perc sétával könnyen elérhetőek, így a Hüvösvölgyi végállomás is percek alatt megközelíthető. Közelben a templomkert, illetve a Gustave Eiffel Óvoda, Általános Iskola és Gimnázium és a Remetekertvárosi Általános Iskola. A csendes, sík utcában található 3 szintes ingatlan 1358 nm-es telken helyezkedik el. A középső szinten található egy amerikai konyhás nappali étkezővel, valamint közvetlen terasz-és kertkapcsolattal, továbbá egy nagy hálószoba és fürdőszoba. Az emeleten fürdőszoba, 3 hálószoba gardróbokkal, fedett terasszal. Az épület alsó szintjén kialakításra került egy 28 nm-es hobbiszoba (amely eredetileg garázs volt, így nyílászáró cseréjével könnyen két állásos garázzsá visszaalakítható). Ezenkívül van egy 3 állásos garázs, új garázs kialakításával 5 autó számára van beállási lehetőség. Továbbá háztartási helyiség és tároló. A ház 2016-ban felújításra került.
INGATLAN HELYSZÍNE:
az ingatlan tömegközlekedéstől pár perces gyalogtávolságra helyezkedik el(157/157 A buszok) Hűvösvölgy végállomás 10 perc alatt elérhető. Közelben található a Stop Shop és a Széphalom bevásárló központ, valamint a Nemzetközi iskolák is.

Elhelyezkedés

Az ingatlanok adatbázisunkban szereplő adatai tájékoztató jellegűek, azokat megbízóink adatszolgáltatása és az ingatlan-nyilvántartásban rögzített közhiteles információk alapján rögzítettük honlapunkon. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy az adatbázisban közölt adatok és paraméterek (különösen a feltüntetett alapterületek, helyiséglisták) a tényleges, illetve a helyszínen mérhető adatoktól eltérhetnek, az esetleges eltérésért felelősséget nem vállalunk.