Ingatlan bemutatása

II. Rózsadombon, 2008-ban épült luxus kivitelű társasház II. emeleti lakása részlegesen bútorozva kiadó. A nappaliból és az előtte lévő teraszról csodálatos dunai panoráma tárul elénk. A nappali része még a gépesített amerikai konyha, és az étkező. A lakás 3 különbejáratú hálószobával, 2 fürdőszobával és egy szeparált vendég WC-vel rendelkezik. A nappali és 2 hálószoba légkondícionált. A lifttel megközelíthető teremgarázsban egy gépkocsinak férőhely biztosított, illetve egy kerti beálló is. Természetesen fűtött kocsikijáróval.

Beköltözhető 2018. augusztus 1-től.

AZ INGATLAN ELHELYEZKEDÉSE:
Csendes mellékutcában, családi és társasházas övezetben, jó levegő, sok zöldfelület, gyönyörű panorámával.
Közelben iskolák, gyógyszertár, sportolási lehetőségek.

INGATLAN HELYSZÍNE:
az ingatlan tömegközlekedéstől pár perces gyalogtávolságra helyezkedik el. Közelben található a Rózsakert, Budagyöngye, Daubner Cukrászda, Császár Komjádi uszoda valamint iskolák is.

--------------------------------------------------------------------------------
Az ingatlan adatbázisunkban szereplő adatai tájékoztató jellegűek, azokat megbízóink adatszolgáltatása és az ingatlan-nyilvántartásban rögzített közhiteles információk alapján rögzítettük honlapunkon. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy az adatbázisban közölt adatok és paraméterek (különösen a feltüntetett alapterületek, helyiséglisták) a tényleges, illetve a helyszínen mérhető adatoktól eltérhetnek, az esetleges eltérésért felelősséget nem vállalunk.

Extrák

  • légkondícionáló
  • automata kapunyitó
  • fűtött gépkocsilehajtó
  • lift
  • nívós konyha
  • riasztó
  • kerti világítás
  • motoros árnyékoló

Elhelyezkedés

Az ingatlanok adatbázisunkban szereplő adatai tájékoztató jellegűek, azokat megbízóink adatszolgáltatása és az ingatlan-nyilvántartásban rögzített közhiteles információk alapján rögzítettük honlapunkon. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy az adatbázisban közölt adatok és paraméterek (különösen a feltüntetett alapterületek, helyiséglisták) a tényleges, illetve a helyszínen mérhető adatoktól eltérhetnek, az esetleges eltérésért felelősséget nem vállalunk.