Eladó családi ház

Budapest, 2/A kerület, Pesthidegkút - II/A kerület

II/A kerületben, zöldövezetben, csendes mellékutcábam Pesthidegkúton 2002-ben 1336 nm-es telken épült három szintes 441 nm es alapterületű családi ház eladó. A 136 nm es földszinten a nagyméretű nappali mellett étkező-konyha,dolgozószoba, fürdőszoba. A 119 nm-es tetőtérben második nappali, 3 hálószoba, 2 fürdőszoba és erkélyek. A pinceszinten nagyméretű welness rész, uszodával, szaunával, kazánház, tároló, garázs 2 autónak. A kert rendezett, az uszoda előtt intim napozóterasz.

A környéken több iskola helyezkedik el, közöttük a Gustave Eiffel Francia Óvoda, Általános Iskola és Gimnázium, a Klebersberg Kuno Általános Iskola és Gimnázium, Gyermekek Háza, Waldorf Iskola, továbbá az ingatlantól nem messze található a budapesti Amerikai Nemzetközi Iskola is.

A közelben találhatóak orvosi rendelők, és bevásárlási lehetőségek is.

Az ingatlanok adatbázisunkban szereplő adatai tájékoztató jellegűek, azokat megbízóink adatszolgáltatása és az ingatlan-nyilvántartásban rögzített közhiteles információk alapján rögzítettük honlapunkon. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy az adatbázisban közölt adatok és paraméterek (különösen a feltüntetett alapterületek, helyiséglisták) a tényleges, illetve a helyszínen mérhető adatoktól eltérhetnek, az esetleges eltérésért felelősséget nem vállalunk.

logo
Villanegyed Ingatlaniroda
1021 Budapest, Hűvösvölgyi út 138.
+36 30 613 5050 / +36 30 211 5812
info@villanegyed.hu