Eladó családi ház

Budapest, 2/A kerület, Máriaremete - II/A kerület

II/A, Máriaremetén, zöldövezetben, csendes mellékutcában, déli fekvésű, nagyon jó adottságokkal rendelkező, panorámás, napos, világos, tágas, 1989-ben épült, nappali + 5 hálószobás, családi ház 3 fürdőszobával, 2 állásos garázzsal nagy tárolóval, 720 nm-es telken nagyon jó közlekedésnél, csendes helyen eladó. A nappali előtt nagy terasz, mely közvetlen kertkapcsolatos, a ház könnyedén átalakítható 2 generációssá, a felső szinten 1 mini konyha is található. A telek emelkedéséből adódóan a garázs szintre vízszintesen jutunk be, a nappali szintje utca felől első emeletnek felel meg, de közvetlen kertkapcsolata van. A pinceszinten 2 állásos garázs, tároló, fürdőszoba és hobbiszoba. A földszinten nappali + étkező, konyha, 2 szoba és kamra. Tetőtérben további 3 szoba, fürdőszoba, WC és konyha. A kertben automa locsolórendszer található.

Csendes mellékutcában, családi házas övezetben, jó levegő, sok zöldfelület.

Közelben a Nemzetközi Iskolák, gyógyszertár, sportolási lehetőségek.

az ingatlan tömegközlekedéstől pár perces gyalogtávolságra helyezkedik el(57/157/257-es buszok) Hűvösvölgy végállomás 10 perc alatt elérhető. Közelben található a Stop Shop és a Széphalom bevásárló központ, valamint a Nemzetközi iskolák is.

Extrák

  • • automata locsolórsz.
  • • automata kapunyitó

Az ingatlanok adatbázisunkban szereplő adatai tájékoztató jellegűek, azokat megbízóink adatszolgáltatása és az ingatlan-nyilvántartásban rögzített közhiteles információk alapján rögzítettük honlapunkon. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy az adatbázisban közölt adatok és paraméterek (különösen a feltüntetett alapterületek, helyiséglisták) a tényleges, illetve a helyszínen mérhető adatoktól eltérhetnek, az esetleges eltérésért felelősséget nem vállalunk.

logo
Villanegyed Ingatlaniroda
1021 Budapest, Hűvösvölgyi út 138.
+36 30 613 5050 / +36 30 211 5812
info@villanegyed.hu