Eladó családi ház

Budapest, 2/A kerület, Budaliget - II/A kerület

II/A kerületben Budaligeten, 1491 nm-es sík telken, csendes utcában, luxus kivitelű 2003-ban épült mediterrán stílusú 3 szintes 270 nm-es nappali + 3 hálószobás, 3 fürdőszobás, alsó szinten hobbi/ fitness szoba, külső úszómedencés, családi ház hatalmas teraszokkal, gyönyörű, ápolt kerttel, 3 állásos garázzsal eladó.

A telken található még egy 90 nm-es 3 szobás lakóépület.

Az ingatlan tömegközlekedéstől pár perces gyalogtávolságra helyezkedik el (57/157/257-es buszok) Hűvösvölgy végállomás 10 perc alatt elérhető.

A környéken több iskola helyezkedik el, közöttük a Gustave Eiffel Francia Óvoda, Általános Iskola és Gimnázium, a Klebersberg Kuno Általános Iskola és Gimnázium, Gyermekek Háza, Waldorf Iskola, továbbá az ingatlantól nem messze található a budapesti Amerikai Nemzetközi Iskola is.

A közelben találhatóak orvosi rendelők, és bevásárlási lehetőségek is.

Az ingatlanok adatbázisunkban szereplő adatai tájékoztató jellegűek, azokat megbízóink adatszolgáltatása és az ingatlan-nyilvántartásban rögzített közhiteles információk alapján rögzítettük honlapunkon. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy az adatbázisban közölt adatok és paraméterek (különösen a feltüntetett alapterületek, helyiséglisták) a tényleges, illetve a helyszínen mérhető adatoktól eltérhetnek, az esetleges eltérésért felelősséget nem vállalunk.

logo
Villanegyed Ingatlaniroda
1021 Budapest, Hűvösvölgyi út 138.
+36 30 613 5050 / +36 30 211 5812
info@villanegyed.hu