Eladó családi ház

Budapest, 2/A kerület, Budaliget - II/A kerület

Eladó 2010-ben épült családi ház, II/A kerületben Budaligeten, zöldövezetben, csendes mellékutcában, 810 nm-es ősfás telken, nappali +  4 hálószobával, 2 fürdőszobával, 2 külső fedett kocsibeállóval.

A földszinten, nappali, konyha, 2 hálószoba, fürdőszoba.

Az emeleten további 2 hálószoba és fürdőszoba található.

Az ingatlan tömegközlekedéstől 5 perces gyalog távolságra helyezkedik el(157-es busz) Hűvösvölgy végállomás 5 perc alatt elérhető.

A környéken több iskola helyezkedik el, közöttük a Gustave Eiffel Francia Óvoda, Általános Iskola és Gimnázium, a Klebersberg Kuno Általános Iskola és Gimnázium, Gyermekek Háza, Waldorf Iskola, továbbá az ingatlantól nem messze található a budapesti Amerikai Nemzetközi Iskola is.

A közelben találhatóak orvosi rendelők, és bevásárlási lehetőségek is.

Extrák

  • • kerti világítás
  • • légkondícionáló
  • • nívós konyha

Az ingatlanok adatbázisunkban szereplő adatai tájékoztató jellegűek, azokat megbízóink adatszolgáltatása és az ingatlan-nyilvántartásban rögzített közhiteles információk alapján rögzítettük honlapunkon. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy az adatbázisban közölt adatok és paraméterek (különösen a feltüntetett alapterületek, helyiséglisták) a tényleges, illetve a helyszínen mérhető adatoktól eltérhetnek, az esetleges eltérésért felelősséget nem vállalunk.

logo
Villanegyed Ingatlaniroda
1021 Budapest, Hűvösvölgyi út 138.
+36 30 613 5050 / +36 30 211 5812
info@villanegyed.hu