Eladó családi ház

Remeteszőlős

Remeteszőlősön modern kivitelezéssel, mégis egyedi, klasszikus stílusban épülő 250 nm-es családi ház eladó. A földszinten amerikai konyhás nappali kandallóval, étkező és előszoba található, néhány lépcsőfokkal feljebb csúsztatott szinten hálószoba, gardrób, fürdőszoba, mosókonyha.

A tetőtérben további 3 hálószoba, fürdőszoba.

A pinceszinten garázs, tároló, spájz kapott helyet.

A ház jelenleg szerkezetkész állapotban van. Az ár a kertrendezésre, kerítés építésére, a teljes kész állapot kivitelezésére vonatkozik.

Épület szerkezet: vasbeton sávalap és vasbeton födémek 30-as Leier tégla fal, 15 cm vastag grafitos hőszigetelés.

Nyílászárók: 92 mm vastag fa nyílászárók, 5 rétegű felület kezeléssel, 3 rétegű gázzal töltött, meleg peremes Low-E hőszigetelő üvegezés.

Fűtés: hőszivattyús mennyezeti és padlófűtés, melynek köszönhetően a ház kiváló energia besorolással rendelkezik. A rendszer hűtésre és fűtésre egyaránt alkalmas. Helyiségenként szabályozható hőmérséklet, geotarifás áram, mely csak hőszivattyús fűtéssel rendelkezőházhoz igényelhető. Költsége 30-40%-kal olcsóbb a normál tarifás áramhoz képest.

Alternatív fűtés: vízteres kandalló, mely a hőszivattyús rendszerrel párhuzamosan is üzemeltethető.

Egyéb: igény esetén okos otthon kialakítása is lehetséges.

Automata öntözőrendszer, mely ásott kútról üzemel.

Padlástér: 25 cm kőzetgyapot hőszigetelés, megfelelően kialakított légrésekkel. A gipszkarton alá beépített hűtő-fűtő paneleknek köszönhetően a tetőtér nyáron sem melegszik fel.

Tetőcserép: terrán betoncserép resistor prémium felületkezeléssel.

Madárcsicsergés, friss levegő, és zöld amerre csak a szem ellát, mégis közel a városhoz. Csodás kirándulóhelyek, lovaglási lehetőség, gyermekvasút és számos kikapcsolódási lehetőség.

A környékről: a szomszédban található az amerikai iskola, valamint aközelben több nemzetközi oktatási intézmény (Francia iskola, SEK nemzetközi iskola és óvoda). A környéken lovarda, uszoda és csodaszép kiránduló helyekvárják a kikapcsolódni vágyókat. Buszmegálló 2 percre, mellyel pillanatok alatt Hűvösvölgybe juthatunk.

Az ingatlanok adatbázisunkban szereplő adatai tájékoztató jellegűek, azokat megbízóink adatszolgáltatása és az ingatlan-nyilvántartásban rögzített közhiteles információk alapján rögzítettük honlapunkon. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy az adatbázisban közölt adatok és paraméterek (különösen a feltüntetett alapterületek, helyiséglisták) a tényleges, illetve a helyszínen mérhető adatoktól eltérhetnek, az esetleges eltérésért felelősséget nem vállalunk.

logo
Villanegyed Ingatlaniroda
1021 Budapest, Hűvösvölgyi út 138.
+36 30 613 5050 / +36 30 211 5812
info@villanegyed.hu