Eladó családi ház

Budapest, 2/A kerület,

II/A kerület Máriaremetén, új építésű, 210 nm-es nappali + 4 szoba hálószobás családi ház 570 nm-es telken, 2 autónak fedetlen beállási lehetőséggel, eladó.

----------------------------------------------------------

** Műszaki paraméterek:

- 3 rétegű nyílászárók,

- padlófűtés,

- klíma,

- elektromos redőnyök,

----------------------------------------------------------

Földszinten nappali-konyha-étkező, vendég wc.

Az első emeleten 2 hálószoba és fürdőszoba, gardrób helyezkedik el.

A második emeleten 2 hálószoba és fürdőszoba található.

----------------------------------------------------------

Az ingatlan tömegközlekedéstől pár perces gyalogtávolságra helyezkedik el (57/157/257-es buszok) Hűvösvölgy végállomás 5 perc alatt elérhető.

A környéken több iskola helyezkedik el, közöttük a Gustave Eiffel Francia Óvoda, Általános Iskola és Gimnázium, a Klebersberg Kuno Általános Iskola és Gimnázium, Gyermekek Háza, Waldorf Iskola, továbbá az ingatlantól nem messze található a budapesti Amerikai Nemzetközi Iskola is. A közelben találhatóak orvosi rendelők, és bevásárlási lehetőségek (Stop.Shop., Széphalom, Hüvi).

Extrák

  • • 3 rétegű nyílászárók

Az ingatlanok adatbázisunkban szereplő adatai tájékoztató jellegűek, azokat megbízóink adatszolgáltatása és az ingatlan-nyilvántartásban rögzített közhiteles információk alapján rögzítettük honlapunkon. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy az adatbázisban közölt adatok és paraméterek (különösen a feltüntetett alapterületek, helyiséglisták) a tényleges, illetve a helyszínen mérhető adatoktól eltérhetnek, az esetleges eltérésért felelősséget nem vállalunk.

logo
Villanegyed Ingatlaniroda
1021 Budapest, Hűvösvölgyi út 138.
+36 30 613 5050 / +36 30 211 5812
info@villanegyed.hu