Eladó családi ház

Budapest, 2/A kerület, Máriaremete - II/A kerület

II/A kerületben, Máriaremetén, 1113 nm-es sík telken 2015-ben felújított részben panorámás, 2 lakásos családi ház 2 nappali + 6 hálószobás, 2 fürdőszobás 1 állásos garázzsal eladó. A fenti lakás külső fedett lépcsőn közelíthető meg. A két lakás belső lépcsővel is összeköthető.

-------------------------------------------------------------

Pinceszint: 50 nm

1 állásos garázs

tárolók

Földszint: 120 nm

nappali

hálószoba

hálószoba

konyha

fürdőszoba

wc

Tetőtér :100 nm

nappali: 35 nm

hálószoba: 10 nm

hálószoba: 10 nm

hálószoba: 20 nm

konyha: 16 nm

fürdőszoba: 7 nm

gardrób 10nm,

-------------------------------------------------------------

Az ingatlan tömegközlekedéstől pár perces gyalogtávolságra helyezkedik el (57/257/64 buszok) Hűvösvölgy végállomás 10 perc alatt elérhető.

A környéken több iskola helyezkedik el, közöttük a Gustave Eiffel Francia Óvoda, Általános Iskola és Gimnázium, a Klebersberg Kuno Általános Iskola és Gimnázium, Gyermekek Háza, Waldorf Iskola, SEK Budapest, továbbá az ingatlantól nem messze található a budapesti Amerikai Nemzetközi Iskola is. A közelben találhatóak orvosi rendelők, sportolási és bevásárlási lehetőségek (Stop.Shop., Széphalom, Hüvi).

Az ingatlanok adatbázisunkban szereplő adatai tájékoztató jellegűek, azokat megbízóink adatszolgáltatása és az ingatlan-nyilvántartásban rögzített közhiteles információk alapján rögzítettük honlapunkon. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy az adatbázisban közölt adatok és paraméterek (különösen a feltüntetett alapterületek, helyiséglisták) a tényleges, illetve a helyszínen mérhető adatoktól eltérhetnek, az esetleges eltérésért felelősséget nem vállalunk.

logo
Villanegyed Ingatlaniroda
1021 Budapest, Hűvösvölgyi út 138.
+36 30 613 5050 / +36 30 211 5812
info@villanegyed.hu