Ingatlan bemutatása

II/A kerületben Hársakalján csendes mellékutcában kiadó egy 250 nm-es nappali + 3 hálószobás, 3 fürdőszobás családi ház 2 állásos fedett beállóval 600 nm-es szépen parkosított kerttel.
----------------------------------------------------------
** Rövid műszaki ismertető
- jacuzzi,
- szauna,
- borospince,
- kondigép,
- fűthető gk. feljáró,
- épített grillsütő,
- napelemes áramellátás,
- 360 fokos biztonsági kamerák,
-télikert, szintbeli kertkapcsolat.
----------------------------------------------------------
Alagsori : 80 nm
- előtér kondigéppel,
- szauna-jacuzzival (30m2),
- mosókonyha (8 m2),
- borospince (4m2),
- műhely (13m2),
- 2 külön tároló,
- közlekedő,

Földszinti: 85 m2
- nappali,
- könyvtár,
- konyha, étkező
- előszoba,
- mosdó,
- gardrób,
- kamra,

Tetőtér:. 85 m2
- Előtér,
- hálószoba ,
- gardrób,
- fürdőszoba,
- külön WC,
- hálószoba WC-vel,
- dolgozószoba,
----------------------------------------------------------
Az ingatlan tömegközlekedéstől pár perces gyalogtávolságra helyezkedik el (64/164/257-es busz) Hűvösvölgy végállomás 10 perc alatt elérhető.
A környéken több iskola helyezkedik el, közöttük a Gustave Eiffel Francia Óvoda, Általános Iskola és Gimnázium, a Klebersberg Kuno Általános Iskola és Gimnázium, Gyermekek Háza, Waldorf Iskola, továbbá az ingatlantól nem messze található a budapesti Amerikai Nemzetközi Iskola is. A közelben találhatóak orvosi rendelők, sportolási és bevásárlási lehetőségek (Stop.Shop., Széphalom, Hüvi).Elhelyezkedés

Az ingatlanok adatbázisunkban szereplő adatai tájékoztató jellegűek, azokat megbízóink adatszolgáltatása és az ingatlan-nyilvántartásban rögzített közhiteles információk alapján rögzítettük honlapunkon. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy az adatbázisban közölt adatok és paraméterek (különösen a feltüntetett alapterületek, helyiséglisták) a tényleges, illetve a helyszínen mérhető adatoktól eltérhetnek, az esetleges eltérésért felelősséget nem vállalunk.