Ingatlan bemutatása

Nagykovácsiban aszfaltozott mellékutcában panorámás, mediterrán stílusú, felújított, 3 szintes, 157 nm-es, 1 nappali + 3 hálószobás, 2 fürdőszobás, igényes kivitelezésű, családi ház kiadó 500 nm-es telken .
--------------------------------------------------
PINCE: 61 nm
garázs:45 nm
tároló: 13 nm
közlekedő: 3 nm

FÖLDSZINT: 54 nm
előtér: 2 nm
nappali-konyha-étkező: 33 nm
háló: 10 nm
fürdő:3 nm
gardrób: 3 nm
előtér: 3 nm

EMELET: 42 nm
háló: 14 nm
háló: 11 nm
fürdő: 4 nm
közlekedő: 4 nm
háztartási h.: 3 nm

+ terasz 16 nm
-------------------------------------------------
A környéken több iskola helyezkedik el, közöttük a Gustave Eiffel Francia Óvoda, Általános Iskola és Gimnázium, a SEK Budapesti Nemzetközi Iskola, továbbá az ingatlantól nem messze található a Budapesti Amerikai Nemzetközi Iskola is. A közelben találhatóak orvosi rendelők és bevásárlási lehetőségek (Linum Udvar).

Az ingatlan tömegközlekedéstől 10 perces gyalogtávolságra helyezkedik el (63/163-as buszok) Hűvösvölgy végállomás 20 perc alatt elérhető.

Jellemzők

  • automata kapunyitó
  • automata locsolórsz.
  • kerti világítás
  • riasztó
  • 3 rétegű nyílászárók

Elhelyezkedés

Az ingatlanok adatbázisunkban szereplő adatai tájékoztató jellegűek, azokat megbízóink adatszolgáltatása és az ingatlan-nyilvántartásban rögzített közhiteles információk alapján rögzítettük honlapunkon. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy az adatbázisban közölt adatok és paraméterek (különösen a feltüntetett alapterületek, helyiséglisták) a tényleges, illetve a helyszínen mérhető adatoktól eltérhetnek, az esetleges eltérésért felelősséget nem vállalunk.