Ingatlan bemutatása

II/A kerületben a Francia iskola közelében 684 nm-es ősfás telken 1998-ban épült, 2009-ben teljesen felújított, jó beosztású, világos, 240 nm-es, 1 nappali + 4 hálószobás, dolgozószobás, 2 fürdőszobás ikerház-fél kiadó.
----------------------------------------------------------
PINCESZINT: 85 nm
garázs: 50 nm
szoba: 12 nm
mosókonyha+zuhany: 5 nm
előtér: 1 nm
szauna: 4 nm

FÖLDSZINT: 86 nm
előtér: 14 nm
nappali+étkező: 60 nm
konyha: 9 nm
Wc+kazán:3 nm

TETŐTÉR: 70 nm
előtér: 9nm
háló: 12 nm
háló: 19 nm
háló: 15 nm
gardrób: 8 nm
Wc: 2 nm
fürdő: 8 nm
----------------------------------------------------------
Az ingatlan tömegközlekedéstől pár perces gyalogtávolságra helyezkedik el (157-es busz) Hűvösvölgy végállomás 10 perc alatt elérhető.
A környéken több iskola helyezkedik el, közöttük a Gustave Eiffel Francia Óvoda, Általános Iskola és Gimnázium, a Klebersberg Kuno Általános Iskola és Gimnázium, Gyermekek Háza, Waldorf Iskola, továbbá az ingatlantól nem messze található a budapesti Amerikai Nemzetközi Iskola is. A közelben találhatóak orvosi rendelők, sportolási és bevásárlási lehetőségek (Stop.Shop., Széphalom, Hüvi).

Jellemzők

  • automata kapunyitó
  • automata locsolórsz.
  • kandalló
  • légkondícionáló
  • riasztó

Elhelyezkedés

Az ingatlanok adatbázisunkban szereplő adatai tájékoztató jellegűek, azokat megbízóink adatszolgáltatása és az ingatlan-nyilvántartásban rögzített közhiteles információk alapján rögzítettük honlapunkon. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy az adatbázisban közölt adatok és paraméterek (különösen a feltüntetett alapterületek, helyiséglisták) a tényleges, illetve a helyszínen mérhető adatoktól eltérhetnek, az esetleges eltérésért felelősséget nem vállalunk.