Ingatlan bemutatása

Adyliget-Nagykovácsi határánál eladó önálló luxus családi villaépület, panorámás, tágas lakótérrel, nagy üvegfelületekkel, páratlan elosztással, dupla garázzsal, intim kerttel, átriummal, nagy méretű kandallós nappalival, 4 hálószobával, 2 gardróbbal, 2 fürdőszobával, nagy háztartási helyiséggel, közvetlenül az erdő mellett.

--------------------------------------------------------------------
Helyiséglista:

** FÖLDSZINT:
- nappali-étkező: 76 nm
- konyha: 13 nm
- közlekedő 4 nm
- előtér: 12 nm
- hálószoba: 24 nm
- fürdőszoba: 9 nm
- gardrób: 6 nm
- mosókonyha: 10 nm
- wc: 2 nm
- átrium: 10 nm
- garázs: 27 nm

** EMELET:
- szoba: 15 nm
- szoba: 13 nm
- szoba: 21 nm
- fürdőszoba: 8 nm
- fürdőszoba: 2 nm
- wc: 1 nm
- gardrób: 5 nm
- közlekedő: 11 nm
- tároló: 2 nm

Az ingatlan tömegközlekedéstől pár perces gyalogtávolságra helyezkedik el (63/163-as buszok), Hűvösvölgy végállomás 10 perc alatt elérhető.

A környéken több iskola helyezkedik el,közöttük a Gustave Eiffel Francia Óvoda, Általános Iskola és Gimnázium, a Klebersberg Kuno Általános Iskola és Gimnázium, Gyermekek Háza, Waldorf Iskola, a SEK Budapesti Nemzetközi Iskola, továbbá az ingatlantól nem messze található a budapesti Amerikai Nemzetközi Iskola is. A közelben találhatóak orvosi rendelők, és bevásárlási lehetőségek (Stop.Shop., Széphalom, Hüvi).

Jellemzők

  • automata kapunyitó
  • automata locsolórsz.
  • kandalló
  • kerti világítás
  • riasztó

Elhelyezkedés

Az ingatlanok adatbázisunkban szereplő adatai tájékoztató jellegűek, azokat megbízóink adatszolgáltatása és az ingatlan-nyilvántartásban rögzített közhiteles információk alapján rögzítettük honlapunkon. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy az adatbázisban közölt adatok és paraméterek (különösen a feltüntetett alapterületek, helyiséglisták) a tényleges, illetve a helyszínen mérhető adatoktól eltérhetnek, az esetleges eltérésért felelősséget nem vállalunk.