Ingatlan bemutatása

II/A Máriaremetén, csendes mellékutcában 715 nm-es telken eladó 320 nm-es nappali + 4 hálószobás, 3 fürdőszobás, családi ház.

Az ingatlan 6 évvel ezelőtt teljes felújításon esett át.

A pinceszinten : hálószoba, fürdőszoba, tároló, szauna zuhanyzóval, kazánház, garázs

A földszinten: terasz kapcsolatos nappali, kandallóval, konyha+ kamra, előszoba, fürdőszoba.

Felső szinten: 3 hálószoba gardrobe helyiség, WC, fürdőszoba.
----------------------------------------------------------
Az ingatlan tömegközlekedéstől pár perces gyalogtávolságra helyezkedik el (57/157/257-es buszok) Hűvösvölgy végállomás 5 perc alatt elérhető.

A környéken több iskola helyezkedik el, közöttük a Gustave Eiffel Francia Óvoda, Általános Iskola és Gimnázium, a Klebersberg Kuno Általános Iskola és Gimnázium, Gyermekek Háza, Waldorf Iskola, továbbá az ingatlantól nem messze található a budapesti Amerikai Nemzetközi Iskola is. A közelben találhatóak orvosi rendelők, és bevásárlási lehetőségek (Stop.Shop., Széphalom, Hüvi).

Elhelyezkedés

Az ingatlanok adatbázisunkban szereplő adatai tájékoztató jellegűek, azokat megbízóink adatszolgáltatása és az ingatlan-nyilvántartásban rögzített közhiteles információk alapján rögzítettük honlapunkon. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy az adatbázisban közölt adatok és paraméterek (különösen a feltüntetett alapterületek, helyiséglisták) a tényleges, illetve a helyszínen mérhető adatoktól eltérhetnek, az esetleges eltérésért felelősséget nem vállalunk.