Ingatlan bemutatása

II/A kerületben, a Hűvösvölgyi végállomástól gyalog 5 percre, Erzsébettelken, eladó egy részben felújított, 186 nm-es, a földszinten nappali + 4 hálószobás + 2 fürdőszobás, a tetőtérben egylégterű, körülbelül 80 nm-es (melynek 1,6 m feletti belmagasságú területe 40 nm) hobbiszobás családi ház 1 állásos garázzsal, valamint a kertben két autó számára fedett beállóval. A telek 720 nm-es, közvetlen erdőkapcsolatos. A nyílászárók redőnyökkel felszereltek.

Az épület részben alápincézett.
Az ingatlan 2024 májustól vehető birtokba.
-------------------------------------------------------------
** Helyiség lista:
PINCESZINT:
- tároló,
- tároló.

FÖLDSZINT: 114 nm
- nappali, étkező, konyha: 42 nm
- hálószoba: 13 nm
- hálószoba: 12 nm
- hálószoba: 12 nm
- hálószoba: 10 nm
- fürdőszoba: 7 nm
- előszoba: 7 nm
- folyosó: 8 nm
- zuhanyzó: 2 nm
- közlekedő: 1 nm

+ terasz: 33 nm
+ különálló 1 állásos támfalgarázs: 36 nm

TETŐTÉR: 80 nm
hobbiszoba: 80 nm (ebből 40 nm az 1,6 m feletti belmagasságú)
-------------------------------------------------------------
Az ingatlan tömegközlekedéstől pár perces gyalogtávolságra helyezkedik el, Hűvösvölgy végállomás pár perces gyalogtávolsággal elérhető.

A környéken több iskola helyezkedik el, közöttük a Gustave Eiffel Francia Óvoda, Általános Iskola és Gimnázium, a Klebersberg Kuno Általános Iskola és Gimnázium, Gyermekek Háza, Waldorf Iskola, SEK Budapest, továbbá az ingatlantól nem messze található a budapesti Amerikai Nemzetközi Iskola is. A közelben találhatóak orvosi rendelők, sportolási és bevásárlási lehetőségek (Stop.Shop., Széphalom, Hüvi).Jellemzők

  • automata kapunyitó
  • automata locsolórsz.
  • légkondícionáló

Elhelyezkedés

Az ingatlanok adatbázisunkban szereplő adatai tájékoztató jellegűek, azokat megbízóink adatszolgáltatása és az ingatlan-nyilvántartásban rögzített közhiteles információk alapján rögzítettük honlapunkon. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy az adatbázisban közölt adatok és paraméterek (különösen a feltüntetett alapterületek, helyiséglisták) a tényleges, illetve a helyszínen mérhető adatoktól eltérhetnek, az esetleges eltérésért felelősséget nem vállalunk.