Ingatlan bemutatása

Remeteszőlősön csendes mellékutcában panorámás telken eladó egy 2019-ben felújított  70 nm-es, nappali + 1 hálószobás, 1 fürdőszobás nyaralónak minősített  családi ház 2 kocsibeállóval.
----------------------------------------------------------
**Pinceszint:
- mosogató,
- infraszauna,

**Földszint:
- nappali,
- fürdőszoba
- hálószoba,
- konyha,

**Tetőtér:
- szoba,

+ erkély,
----------------------------------------------------------
Az ingatlan tömegközlekedéstől pár perces gyalogtávolságra helyezkedik el (63-as busz) Hűvösvölgy végállomás 15 perc alatt elérhető.

A környéken több iskola helyezkedik el, közöttük a Gustave Eiffel Francia Óvoda, Általános Iskola és Gimnázium, a Klebersberg Kuno Általános Iskola és Gimnázium, Gyermekek Háza, Waldorf Iskola, továbbá az ingatlantól nem messze található a budapesti Amerikai Nemzetközi Iskola is. A közelben találhatóak orvosi rendelők, sportolási és bevásárlási lehetőségek (Stop.Shop., Széphalom, Hüvi).

Jellemzők

  • automata locsolórsz.

Elhelyezkedés

Az ingatlanok adatbázisunkban szereplő adatai tájékoztató jellegűek, azokat megbízóink adatszolgáltatása és az ingatlan-nyilvántartásban rögzített közhiteles információk alapján rögzítettük honlapunkon. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy az adatbázisban közölt adatok és paraméterek (különösen a feltüntetett alapterületek, helyiséglisták) a tényleges, illetve a helyszínen mérhető adatoktól eltérhetnek, az esetleges eltérésért felelősséget nem vállalunk.