Ingatlan bemutatása

II/A kerületben Remetekertvárosban,801 nm-es sík telken eladó egy 300 nm-es, napos világos, 1 nappali + 3 hálószobás, 3 fürdőszobás, családi ház 2 állásos garázzsal.

Az ingatlan Nov. 18-tól költözhető.
-------------------------------------------------------------

Az ingatlan tömegközlekedéstől pár perces gyalogtávolságra helyezkedik el (57/257/64 buszok) Hűvösvölgy végállomás 10 perc alatt elérhető.

A környéken több iskola helyezkedik el, közöttük a Gustave Eiffel Francia Óvoda, Általános Iskola és Gimnázium, a Klebersberg Kuno Általános Iskola és Gimnázium, Gyermekek Háza, Waldorf Iskola, SEK Budapest, továbbá az ingatlantól nem messze található a budapesti Amerikai Nemzetközi Iskola is. A közelben találhatóak orvosi rendelők, sportolási és bevásárlási lehetőségek (Stop.Shop., Széphalom, Hüvi).
A garázsból liften keresztül saját 6 jegyű kóddal lehet feljutni.
A társasházban összesen 3 lakás található.
--------------------------------------------------
**Műszaki paraméterek:
- padlófűtés,
- kandalló,
- videós kaputelefon,
- klíma,
- riasztó rendszer,
- fűtött gépkocsi behajtó
- beépített gardróbszekrények.
--------------------------------------------------
** HELYISÉGLISTA:
- nappali,
- hálószoba,
- hálószoba,
- hálószoba,
- wc,
- fürdőszoba,
- fürdőszoba,
- közlekedő,
- kazán helyiség,

+ terasz
--------------------------------------------------
Az ingatlan tömegközlekedéstől pár perces gyalogtávolságra helyezkedik el (128-as busz, 56 és 61-es villamosok) a Széll Kálmán tér 5 perc alatt elérhető.

A környéken több iskola helyezkedik el, közöttük a Budapesti Japán Iskola, a SEK Budapest Nemzetközi Iskola, továbbá a közelben találhatóak éttermek, orvosi rendelők, sportolási (Vasas sportpálya, Városmajor) és bevásárlási lehetőségek (Stop.Shop., Budagyöngye, Mammut, Mom Park, Aldi).

Extrák

  • napelemek
  • automata kapunyitó
  • légkondícionáló

Elhelyezkedés

Az ingatlanok adatbázisunkban szereplő adatai tájékoztató jellegűek, azokat megbízóink adatszolgáltatása és az ingatlan-nyilvántartásban rögzített közhiteles információk alapján rögzítettük honlapunkon. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy az adatbázisban közölt adatok és paraméterek (különösen a feltüntetett alapterületek, helyiséglisták) a tényleges, illetve a helyszínen mérhető adatoktól eltérhetnek, az esetleges eltérésért felelősséget nem vállalunk.