Ingatlan bemutatása

INGATLAN JELLEMZŐI:
Szuper panoráma az elhelyezkedésnek köszönhetően, a földszinten hatalmas 70 nm-es kertkapcsolatos nappali amerikai konyhával +hálószoba fürdőszobával, gardróbbal és egy 2 állásos garázs. Az emeleti szinten további 3 hálószoba és 2 fürdőszoba található.

A közös költség tartalmazza a 24 órás portaszolgálatot, a parkon belül az utak tisztítását, kertészek díját, játszótér karbantartását, stb.

Közös költség: 300 EUR

2023.08-tól kiadó.

HELYISÉGEK:

FÖLDSZINT:
nappali 70 nm
konyha 13 nm
háztartási helyiség 10 nm
szoba 18 nm
fürdőszoba 10 nm
gardrób 4 nm
közlekedő 6 nm
gardrób 1 nm
WC 2 nm
lépcső 10 nm
tároló 4 nm

átrium 10 nm
garázs 30 nm
+terasz 15 nm
+terasz 5 nm
tároló 4 nm

EMELET:
szoba 22 nm
szoba 13 nm
szoba 14 nm
fürdőszoba 5 nm
fürdőszob 10 nm
közlekedő 8 nm
gépészeti h. 2 nm

INGATLAN HELYSZÍNE:
Az ingatlan Nagykovácsiban a Hillside Villaparkban található ami az egyik legközkedveltebb lakópark a környéken, tömegközlekedéstől pár perces gyalogtávolságra helyezkedik el (63/963-as buszok) Hűvösvölgy végállomás 10 perc alatt elérhető.
Közelben található a Stop Shop és a Széphalom bevásárló központ, valamint a Nemzetközi iskolák is

Jellemzők

  • automata kapunyitó
  • automata locsolórsz.
  • kerti világítás
  • kamerarendszer
  • nívós konyha
  • riasztó
  • télikert

Elhelyezkedés

Az ingatlanok adatbázisunkban szereplő adatai tájékoztató jellegűek, azokat megbízóink adatszolgáltatása és az ingatlan-nyilvántartásban rögzített közhiteles információk alapján rögzítettük honlapunkon. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy az adatbázisban közölt adatok és paraméterek (különösen a feltüntetett alapterületek, helyiséglisták) a tényleges, illetve a helyszínen mérhető adatoktól eltérhetnek, az esetleges eltérésért felelősséget nem vállalunk.