Ingatlan bemutatása

II/A Remetekertvárosban 2 lakásos ház földszinti, panorámás, közvetlen kertkapcsolatos lakása, gyönyörűen parkosított ősfás telken, nagy üvegfelületekkel, maximum 4 fő részére kiadó. Tágas, világos, DK-i fekvésű nappali étkezővel, előtte 34 nm-es, részben fedett terasz, konyha, 2 hálószoba, 1 fürdőszoba, külön WC, tároló. A lakáshoz 1 kocsibeálló lett kialakítva az utcán.

A bérleti díj tartalmazza közös költséget.

+ rezsi (közüzemi díjak)
+ kertgondozás díja
-------------------------------------------------------------
** Helyiséglista:
- kertkapcsolatos nappali: 38 nm
- konyha: 6 nm
- hálószoba: 14 nm
- hálószoba: 6 nm
- fürdő: 6 nm
- wc: 3 nm
- kamra
- terasz: 34 nm
-------------------------------------------------------------
Az ingatlan tömegközlekedéstől pár perces gyalogtávolságra helyezkedik el (57/257-es buszok) Hűvösvölgy végállomás 10 perc alatt elérhető.

A környéken több iskola helyezkedik el, közöttük a Gustave Eiffel Francia Óvoda, Általános Iskola és Gimnázium, a Klebersberg Kuno Általános Iskola és Gimnázium, Gyermekek Háza, Waldorf Iskola, további az ingatlantól nem messze található a budapesti Amerikai Nemzetközi Iskola is. A közelben találhatóak orvosi rendelők, sportolási és bevásárlási lehet?ségek (Stop.Shop., Széphalom, Hüvi).

Jellemzők

  • riasztó
  • automata kapunyitó
  • automata locsolórsz.
  • kerti grill
  • motoros árnyékoló

Elhelyezkedés

Az ingatlanok adatbázisunkban szereplő adatai tájékoztató jellegűek, azokat megbízóink adatszolgáltatása és az ingatlan-nyilvántartásban rögzített közhiteles információk alapján rögzítettük honlapunkon. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy az adatbázisban közölt adatok és paraméterek (különösen a feltüntetett alapterületek, helyiséglisták) a tényleges, illetve a helyszínen mérhető adatoktól eltérhetnek, az esetleges eltérésért felelősséget nem vállalunk.