Ingatlan bemutatása

II/A kerületben, Széphalmon, csendes mellékutcában, kiadó napos délkeleti tájolású, 3 szintes, nappali + 5 szobás, 2 fürdőszobás, 3 állásos garázzsal és 3 kocsibeállóval rendelkező családi ház. A pinceszinten, 3állásos garázs, jacuzzi, szauna és fürdőszoba. A földszinten, nappali, konyha, dolgozószoba, hálószoba és fürdőszoba található. Az emeleten további 2 hálószoba és fürdőszoba. A padlástérben + 1 szoba.

2023.07-től kiadó.


AZ INGATLAN ELHELYEZKEDÉSE:
Csendes mellékutcában, családi házas övezetben, jó levegő, sok zöldfelület.
Közelben a Nemzetközi Iskolák, gyógyszertár, sportolási lehetőségek.

INGATLAN HELYSZÍNE:
az ingatlan tömegközlekedéstől pár perces gyalogtávolságra helyezkedik el(64/64A/164/57/264-es buszok) Hűvösvölgy végállomás 10 perc alatt elérhető. Közelben található a Stop Shop és a Széphalom bevásárló központ, valamint a Nemzetközi iskolák is.

Jellemzők

  • automata locsolórsz.
  • automata kapunyitó
  • jakuzzi
  • riasztó
  • szauna

Elhelyezkedés

Az ingatlanok adatbázisunkban szereplő adatai tájékoztató jellegűek, azokat megbízóink adatszolgáltatása és az ingatlan-nyilvántartásban rögzített közhiteles információk alapján rögzítettük honlapunkon. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy az adatbázisban közölt adatok és paraméterek (különösen a feltüntetett alapterületek, helyiséglisták) a tényleges, illetve a helyszínen mérhető adatoktól eltérhetnek, az esetleges eltérésért felelősséget nem vállalunk.