Ingatlan bemutatása

XII. kerületben a Svábhegy tetején, gyönyörű panorámás, tetőtéri 130m2 dupla komfortos, négyszobás villalakás, ősfás kerttel, garázzsal, bútorozatlanul, teljesen felszerelt konyhával hosszú távra kiadó.
A lakás a Svábhegy tetején található, egy kétlakásos, kertes villában. Az osztrák, a német és az angol iskola autóval 5 percre vannak. A lakás gyönyörű panorámájú, világos, jó levegőjű, a környék biztonságos. A tömegközlekedés is kiváló (fogaskerekű, 21, 21A busz). A közért, a Szamos Marcipán cukrászda, a posta, az orvosi rendelő és a gyógyszertár a közelben vannak. A lakás a kétlakásos villa tetőterében található, külön bejáratú. Padlás és egy autó számára garázs tartozik még a lakáshoz, továbbá közös kerthasználat. A lakásban a tágas nappali gondosan szeparált a gardróbszobától illetve a két gyerekszobának is használható szobától, amelyek csendes kertre néznek.
A lakás beosztása:
Előszoba beépített előszobabútorral
Három hálószoba
Nagy nappali, francia erkéllyel
Beépített amerikai konyha
Két fürdőszoba WC-vel
Előszoba (innen nyílik a vendég WC)
Külön gardróbszoba
Garázs egy autónak plusz egy parkolóhely a kerítésen kívül
Padlás (csak pakoláshoz)

Felszereltség:
Riasztó
Légkondícionáló
Központi gázkazán, fűtőtestek
Beépített konyha (hűtő/mélyhűtő, mosogatógép, tűzhely, sütő, szagelszívó)
Nappaliban elektromos redőny
Lámpák, világítótestek, csillár minden szobában
Közös kerthasználat

Extrák

  • központi porszívó
  • szauna
  • automata kapunyitó
  • automata locsolórsz.
  • riasztó

Elhelyezkedés

Az ingatlanok adatbázisunkban szereplő adatai tájékoztató jellegűek, azokat megbízóink adatszolgáltatása és az ingatlan-nyilvántartásban rögzített közhiteles információk alapján rögzítettük honlapunkon. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy az adatbázisban közölt adatok és paraméterek (különösen a feltüntetett alapterületek, helyiséglisták) a tényleges, illetve a helyszínen mérhető adatoktól eltérhetnek, az esetleges eltérésért felelősséget nem vállalunk.